مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد :
پرداخت 58 درصد مطالبات گندمکاران تا امروز
۱۶ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران پرداخت شد
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از پرداخت ۱۶ هزار و ۱۴۷ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران در سه روز گذشته خبر داد و گفت: با واریز این مبلغ، مجموع پرداخت پول خرید گندم به کشاورزان به ۸۷ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومان رسید که بیش از ۵۸ درصد از کل مطالبات این عزیزان را شامل میشود.

به گزارش ایانا به نقل از مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدا)؛ سید سعید راد با اعلام اینکه تا ساعت ۷ صبح امروز، ۱۰ میلیون و ۹۵ هزار تن گندم در قالب دو میلیون و دو هزار محموله از کشاورزان کشور خریداری شده است، افزود: خرید گندم تا سوم شهریور ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از ۴۳ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۲۳ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه به ترتیب استانهای خوزستان، کردستان، فارس، کرمانشاه و آذربایجان غربی، پیشتاز خرید گندم در کشور هستند، بیان کرد: به ترتیب استانهای فارس، کردستان، خوزستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی، بیشترین میزان افزایش خرید گندم نسبت به سال گذشته را به خود اختصاص دادهاند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از تحویل گندم از سوی ۷۰۷ هزار کشاورز تا این تاریخ به مراکز خرید تضمینی گندم خبر داد و افزود: مطالبات کشاورزان نیمی از استانها بین ۷۲ تا ۹۶ درصد و مطالبات کشاورزان سایر استانها نیز بین ۳۱ تا ۷۱ پرداخت شده و پیگیری پرداخت باقیمانده مطالبات این عزیزان نیز در جریان است.
دیدگاه تان را بنویسید