کسب رتبه اول اصفهان در تولید محصولات پروتئینی وابسته به دام و طیور در کشور
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: برای مثال در زمینه دام و طیور، تولید دامهایی که نیاز به آب بیشتری دارند بهصورت قابل توجهی در استان اصفهان محدود شدهاند.

به گزارش خبرنگار ایانا در اصفهان، مهرداد مرادمند با بیان اینکه تخم مرغ بیش از دو برابر نیاز در اصفهان تولید میشود، گفت: حرفهای بودن تولیدکنندگان طیور استان باعث شد تولیدات حتی بیشتر از مصرف داخل استان باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در قالب زنجیره تولید از صفر تا صد تولید بوقلمون، تخم مرغ و شیر در استان انجام میشود و در تلاش هستیم در سایر محصولات نیز زنجیرههای تولید تکمیل شود.
مرادمند با بیان اینکه کشت گوجهفرنگی در استان اصفهان براساس الگوی کشت انجام میشود، گفت: با توجه به اینکه این محصول در مناطق جنوبی کشور نیز به طور قابل توجهی تولید میشود افت قیمت گوجه در استان باعث شد بیشترین گوجه تولید شده در استان برای تولید رب گوجهفرنگی در کارخانههای صنایع تبدیلی استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی هزار و 275 پروژه کشاورزی با اعتبار چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان که باعث اشتغال چهار هزار و 318 نفر شده به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان یادآور شد: با بازگشایی زایندهرود در روزهایی از سال زراعی فعلی (مهر۱۴۰۱ تا مهر ۱۴۰۲) بخشی از مزارع استان زیر کشت رفت و با وجود مشکلاتی، محصول مناسبی نیز بدست آمد.
وی اضافه کرد: این استان بالغبر ۱۳ درصد از تولیدات دام و طیور کشور را به خود اختصاص داده است، لذا نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی را بر عهده دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در یک سال اخیر مبارزه با آفت «سن غلات» در سطح ۷۵ هزار هکتار و مقابله با آفت انواع ملخ در مساحتی بالغبر دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این استان انجام شد. عملیات به موقع آفت زدایی سبب شد هیچ یک از محصولات کشاورزی استان آسیب نبیند.
دیدگاه تان را بنویسید