طرح های افزایش تولید محصولات سالم کشاورزی
به گزارش ایانا، رئیس سازمان حفظ نباتات کشور از تدوین دستورالعمل تولید محصول سالم برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفـت : با توسعه کشاورزی مدرن در همه گلخانه های کشور هم تولید افزایش می یابد و هم کیفیت و طعم محصولات بهترمی شود و استفاده از سموم با خطر متوسط و پرخطر حذف می شود.
آقای فتوحی در مصاحبه با رادیو ( صدای جمهوری اسلامی ایران) گفت : 5 سم پرخطر که در سالهای گذشته بیش از 3 هزارتن به مصرف می رسید ، از خط تولید و مصرف خارج شده است و 17 سم کم خطر و کم مصرف که از عصاره گیاهان و مواد معدنی تشکیل شده ، جایگزین سموم پرخطر شده است.
زئیس سازمان حفظ نباتات کشور درباره افزایش مصرف سموم بیولوژیک گفت : امسال مبارزه بیولوژیک با آفات را افزایش می دهیم و گلخانه های صیفی و سبزی
دارای کارشناس ناظر هستند که بر مبارزه با آفات و بیماریها در این گلخانه ها نظارت می کنند و پس از تایید آنها محصول مورد نظر به بازار عرضه خواهد شد.
فتوحی همچنین از تدوین دستورالعمل تولید محصول سالم برای نخستین بار در کشور خبر داد و افزود : همه کشاورزان موظف می شوند که محصولات خود را شناسنامه دار کنند و مصرف کنندگان هم باید از این پس فقط محصولات شناسنامه دار را خریداری کنند.
دیدگاه تان را بنویسید