Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 140 هزار تن انگور در کردستان

​۱۷ هزار هکتار از باغات کردستان را هم تاکستان‌هایی تشکیل می‌دهد که بخش بزرگی از آن به تولید انگور دیم اختصاص دارد.

تولید سالانه 140 هزار تن انگور در کردستان

به گزارش خبرنگار ایانا از کردستان، از یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان، ۵۲ هزار هکتار آن باغ است سالانه بیش از ۱۴۰ هزار تن انگور از باغات انگور در کردستان تولید و برداشت می‌شود.

 در روستای یمینان، قادری و بیشتر اهالی کار کشت انگور را انجام می‌دهند. بیش از ۱۲ هزار هکتار از باغات انگور در استان دیم و مابقی آبی است. بیشترین ارقام انگور آبی هم کشمشی سفید و قرمز، عسکری، فخری و یاقوتی است.
انگور در استان به‌طور تازه‌خوری، سرکه، دوشاب (شیره)، کشمش و مویز مصرف می‌شود. کار برداشت این محصول خوش آب و رنگ که شهریورماه آغاز می‌شود را ۲۱ هزار بهره‌بردار در استان انجام می‌دهند. این محصول برای اینکه صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشه به‌صورت داربستی و ایستاده اجرا می‌شود.
تهیه کشمش از این نوع انگور به دلیل سودبری بالا بیشتر مورد پسند باغدران است. شهرستان مریوان با ۴۰ درصد تولید انگور در استان کردستان بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید