Iranian Agriculture News Agency

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:

جوجه‌ریزی 14 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 26 هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مردادماه امسال 14 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان انجام شد.

جوجه‌ریزی 14 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 26 هزار تن گوشت سفید
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمدمهدی عباس زاده بیان کرد: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، مردادماه امسال 14 میلیون و 100 هزار و 49 قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی و 114 هزار و 760 قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ مادر استان انجام شد.

وی افزود: طی این مدت 56 میلیون و 822 هزار و 713 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه‌کشی و 28 میلیون و 630 هزار و 254 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران پیش‌بینی کرد با این تعداد جوجه ‌ریزی 25 هزار و 960 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

عباس زاده با بیان اینکه در شهرستان‌های ساری، آمل و قائمشهر بیشترین میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی انجام شد، افزود: شهرستان ساری با یک میلیون و 886 هزار و 95 قطعه رتبه نخست، قائمشهر با یک میلیون و 588 هزار و 530 قطعه رتبه دوم و آمل با یک میلیون و 429 هزار و 130 قطعه رتبه سوم تعداد جوجه‌ریزی را در مردادماه امسال به خود اختصاص دادند و رتبه‌های بعدی به شهرستان‌های نکا، بهشهر، جویبار، بابل، نور، بابلسر و سوادکوه تعلق گرفت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در مردادماه امسال به ترتیب در هفته اول 3.9 میلیون قطعه، هفته دوم 3.4 میلیون قطعه، هفته سوم 3.1 میلیون قطعه و هفته چهارم 3.6 میلیون قطعه بود.

وی گفت: از میزان جوجه‌ریزی‌های انجام شده، سویه راس با تعداد 8.4 میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه‌ریزی 3.9 میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه‌ریزی 924 هزار قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه‌ریزی 813 هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید