Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار اعلام کرد:

تولید سالانه 650 تن قارچ خوراکی در جویبار

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار از تولید سالانه 650 تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.

تولید سالانه 650 تن قارچ خوراکی در جویبار

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، عبدالله رحیمی گفت: سالانه 650 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 28 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید قارچ به‌صورت خانگی و سنتی است و یک واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید سالانه 600 تن در این شهرستان وجود دارد.

این مسئول درباره سمی بودن برخی قارچ‌ها گفت: مصرف قارچ‌های خودرو به دلیل خطرات مصرف آن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و مردم قارچ مصرفی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و به‌صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید