Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل اعلام کرد:

تولید 2600 تن گوشت در بابل/ ارزش اقتصادی 3500 میلیاردی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل گفت: سه ماهه اول امسال دو هزار و 600 تن گوشت‌ سفید و قرمز در این شهرستان تولید شد.

تولید 2600 تن گوشت در بابل/ ارزش اقتصادی 3500 میلیاردی
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن‌آهنگری بیان کرد: سه ماهه اول امسال دو هزار و 31 تن گوشت سفید در شهرستان بابل تولید و وارد بازار مصرف شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل با بیان اینکه یک کشتارگاه صنعتی طیور در این شهرستان فعال است، افزود: ارزش اقتصادی این مقدار گوشت سفید هزار و 479 میلیارد ریال است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر گوشت سفید مرغ در دسترس‌ترین گوشتی است که مردم مصرف می‌کنند و غذاهای زیادی با آن می‌توان تهیه کرد، گفت: گوشت مرغ از جمله گوشت‌هایی است که برای هیچ‌کس منع مصرف‌ ندارد و تقریباً به تمامی گروه‌های سنی توصیه‌ می‌شود.

آهنگری ادامه داد: سه ماه اول امسال 564 هزار و 500 کیلوگرم گوشت‌قرمز در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه‌ شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت‌ قرمز تولیدی را دو هزار و 37 میلیارد ریال اعلام کرد.

این مسئول ادامه داد: این شهرستان دارای 104 هزار و 900 رأس دام سنگین و 303 هزار و 549 راس دام سبک و یک کشتارگاه صنعتی دام سبک و سنگین است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید