Iranian Agriculture News Agency

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد:

جوجه ریزی 11 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 11 میلیون و 394 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان آذرماه امسال خبر داد.

جوجه ریزی 11 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 21 هزار تن گوشت مرغ

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی 11 میلیون و 394 هزار و 92 قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان آذرماه امسال خبر داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: آذرماه امسال 11 میلیون و 394 هزار و 92 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی مازندران انجام شد.

وی ادامه داد: در این مدت 43 میلیون و 101 هزار و 404 قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و 27 میلیون و 872 هزار و 899 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

احمدی حاجی با اشاره به جوجه ریزی 11 میلیون و 394 هزار و 92 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی 178 هزار و 400 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان آذرماه امسال، افزود: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، 20 هزار و 977 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی تصریح کرد: یک میلیون و 890 هزار و 50 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در آذرماه امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 832 هزار و 157 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 506 هزار و 145 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 145 هزار و 740 قطعه از نژاد کاب بود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید