Iranian Agriculture News Agency

 مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد:

6200 تن گوشت سفید در محمودآباد تولید شد/ درآمد اقتصادی 2500 میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از تولید 6 هزار و 206 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

6200 تن گوشت سفید در محمودآباد تولید شد/ درآمد اقتصادی 2500 میلیاردی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمد هادی‌زاده مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد  با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 206 تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداری‌های شهرستان محمودآباد تولید و به بازار فروش عرضه شد، اظهار کرد: ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی بالغ بر دو هزار و 544 میلیارد و 374 میلیون ریال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این شهرستان دارای 64 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در هر دوره، دو واحد مرغ مادر به ظرفیت 48 هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت 30 دستگاه است.

هادی‌زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایج ترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن دارای اهمیت ویژه ای است و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید