معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران خبر داد:
جوجه ریزی 13.8 میلیون قطعه ای در مازندران
تولید ۲۵ هزار تنی گوشت سفید
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 13 میلیون و 831 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی و مادر استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی با اشاره به وضعیت آمار تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی و مزارع مرغ مادر گوشتی درباره میزان جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: بهمن ماه امسال 13 میلیون و 831 هزار و 249 قطعه جوجهریزی در مرغداری های گوشتی و مادر استان انجام شد.
وی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 54 میلیون و 935 هزار و 384 قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 31 میلیون و 830 هزار و 984 قطعه اعلام کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان در بهمن ماه امسال را 13 میلیون و 831 هزار و 249 قطعه و میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را 199 هزار و 522 قطعه اعلام و پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، 25 هزار و 72 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
دیدگاه تان را بنویسید