Iranian Agriculture News Agency

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛

جوجه ریزی 14.7 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 19 هزار تنی گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 14 میلیون و 774 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی و مادر استان دی ماه امسال خبر داد.

جوجه ریزی 14.7 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 19 هزار تنی گوشت سفید

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی با اشاره به وضعیت آمار تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، میزان جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: دی ماه امسال 14 میلیون و 774 هزار و 813 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و مادر استان انجام شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 55 میلیون و 686 هزار و 861 قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 31 میلیون و 39 هزار و 335 قطعه اعلام کرد.

وی میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان در دی ماه امسال را 14 میلیون و 658 هزار و 40 قطعه و میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را  116 هزار و 773 قطعه اعلام و پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، بیش از 19 هزار و 860 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید