Iranian Agriculture News Agency

تولید بیش از 25 هزار تن انگور در قم

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم از پیش‌بینی تولید بیش از 25 هزار تن انگور در این استان خبر داد.

تولید بیش از 25 هزار تن انگور در قم

مسلم ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا بیان کرد: سطح زیر کشت انگور در استان قم بالغ‌بر هزار و 470 هکتار است. از این میزان هزار و 440 هکتار بارور و حدودا 30 هکتار نهال است.

وی ادامه داد: برداشت انگور زودرس شامل یاقوتی و مهدی خانی در مناطق دشتی از خردادماه آغاز شده است. برداشت انگورهای مناطق سردسیری نیز تا اوایل شهریورماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال 25 هزار و 900 تن تولید انگور داشته باشیم. در حال حاضر 70 درصد انگور استان برداشت شده است.

به گفته وی، قیمت انگورهای مناطق دشتی به‌ازای هر کیلوگرم از 12 تا 20 هزار تومان متغیر است.

ابراهیمی توضیح داد: بخش عمده انگور استان یعنی معادل 80 درصد آن تازه‌‌خوری است، مقداری از آن برای غوره چیده می‌شود، از 20 درصد انگور برداشت شده نیز شیره انگور تهیه می‌شود. ما در استان قم تولید کشمش نداریم.

این مسئول یادآور شد: ارقام یاقوتی و مهدی خانی به استان‌های هم‌جوار مثل تهران و حتی تا آذربایجان غربی و شرقی صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: در استان قم ارقام یاقوتی، مهدی خانی، بیدانه سفید، کندری و شانی کشت می‌شود.

به گزارش ایانا، بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال؛ ۸۵۰ هزار تن محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است. بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند، به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌ است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید