افزایش 30 درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است .
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین حمید رضا عزتی پیش بینی کرد: امسال 2600 تن گوشت بوقلمون در 20 واحد فعال استان تولید شده در حالی که سال گذشته حدود 2 هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شده بود .
عزتی تصریح کرد : مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون 4 ماهه و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت 50 هزار قطعه است .
وی یاد آور شد : بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استانهای تهران ، کرج و اصفهان است .
عزتی، دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا ، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون دانست و گفت : 40 درصد گوشت بوقلمون قرمز و 60 درصد آن سفید است .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت: راه اندازی مجدد یکی از واحد های پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت 36 هزار قطعه در فاز اول ، این استان را به یکی از قطب های مهم تولید گوشت بوقلمون تبدیل کرده است .
دیدگاه تان را بنویسید