مسئول گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
یک واحد قارچ خوراکی نشان استاندارد حد مجاز آلاینده ها محصولات کشاورزی دریافت کرد
مسول گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت : اولین نشان استاندارد حد مجاز ِآلاینده ها در محصولات کشاورزی برای قارچ خوراکی دکمه ای در این استان صادر شد .
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین محمد پیله فروش گفت: در حال حاضر این واحد تولیدی یکی از بهترین واحدهای تولید قارچ خوراکی کشور در استان قزوین که ظرفیت تولید ۱۲۰۰ تن قارچ در سال را دارد و بخشی از محصول تولیدی خود را نیز به خارج از کشور صادر می کند .
پیله فروش گفت : بر ای صدور نشان استاندارد محصولات کشاورزی علاوه بر نظارت دوره ای و نمونه برداری توسط کارشناسان کنترل کیفیت ، حد مجاز سموم دفع آفات کشاورزی ، فلزات سنگین و نیترات نیز باید لحاظ شود .
مسول گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اضافه کرد : همچنین این واحد ها تحت نظارت کلینیک های گیاهپزشکی به عنوان مدیر کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی از محصولات کشاورزی قرار دارند .
وی اظهار کرد: این نشان سال گذشته برای سه محصول گوجه فرنگی ، سبزیجات برگی و انگور نیز صادر شده بود.
پیله فروش پیش بینی کرد: در سال جاری برای بیش از ده محصول کشاورزی دیگر استان نیز این نشان صادر شود.
دیدگاه تان را بنویسید