Iranian Agriculture News Agency

کارگردان فیلم "سیمین" در گفت‌وگو با ایانا:

«سیمین»، تصویری از کشاورزان درگیر با خشکسالی است

فیلمبرداری «سیمین» در اصفهان به پایان رسید و مراحل فنی و پس تولید فیلم در جریان است تا آماده حضور در جشنواره فیلم فجر شود.

«سیمین»، تصویری از کشاورزان درگیر با خشکسالی است

 

مرتضی آتش زمزم تهیه کننده و کارگردان «سیمین» در گفت وگو با ایانا گفت: «سیمین» پروسه تولید مشکلی داشت. فیلم را در گرمای مرداد ماه و در لوکیشنهای اغلب کویری و خشک اصفهان فیلمبرداری کردیم. به دلیل مضمون داستان که متمرکز بر نمود فاجعه خشکسالی و تاثیرات ناگوار آن بر زندگی مردم بویژه کشاورزان است، در لوکیشن‌های مرتبطی کار را پیش بردیم.

کارگردان فیلم «مالیخولیا» ادامه داد: خشکسالی و سومدیریت موجب شده تا کشاورزی در استان اصفهان با مشکلاتی مواجه شود. این مسئله در صورت عدم رسیدگی هرچه سریعتر قطعا بزودی بحران های زیست محیطی شدیدتری را ایجاد خواهد کرد و به مرگ کامل کشاورزی در این استان خواهد انجامید.

یادآور می شود فیلم سینمایی «سیمین» که چندی پیش در اصفهان کلید خورده بود، در لوکیشنهای مختلف این استان از جمله قلعه تاریخی محمد آباد، چند رشته قنات،کبوترخانه، روستای گورتان، میدان نقش جهان، گاوخونی، رودخانه خشک زاینده رود و خانه های تاریخی فیلمبرداری شد. «سیمین» فیلمی درباره علت خشک شدن زاینده رود و تاثیرات آن بر زندگی مردم بویژه کشاورزان است. قصه در فضایی استعاری روایت می شود و کاراکتر مادر در آن نمادی از آب و رودخانه است. سازندگان امیدوار هستند با این فیلم توجه مسئولان و مردم را به این فاجعه بزرگ جلب کنند که حاصل بی تدبیری و عدم مدیریت صحیح است.

بازیگران فیلم عبارتند از: محمدرضا هدایتى ، لاله اسکندرى ، محمد فیلى ، جمشید صدری، پری کربلایی، سپیده مظاهری،مریم نقیب الذاکرین و (بازیگران کودک و نوجوان): امیرعباس رضایى و مریم عرب جعفرى.

سیمین.قنات.چاه آب. خشکسالی.کویر

به گفته کارگردان، فیلمبرداری در گرمای شدید مرداد ماه صورت گرفت و  فیلم در کنار بیان تاثیرات منفی خشک شدن زاینده رود روی زندگی کشاورزان با بهره گیری از لوکیشنهای خاص کویر در دل داستان به یک بوم نگاری ارزنده در این منطقه نیز توجه کرده است.

آتش زمزم تهیه کنندگی و کارگردانی فیلم را به عهده دارد و فیلمنامه آن کار مشترک کریم روناسیان و خزر مهرانفر است. قصه این فیلم برداشتی از مستند «رودی که کشته شد» است که بدون پرده به مشکلات اصلی زاینده رود و روند خشک شدن آن می پرداخت و سال ۹۳ در شانزدهمین جشن مستند سینمای ایران به عنوان بهترین فیلم برگزیده شد.

سازندگان در تلاش هستند تا فیلم را براى حضور در جشنواره بین المللى کودک و نوجوان اصفهان آماده مى کنند.

عوامل اصلی فیلم عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: مرتضی آتش زمزم، نویسندگان:کریم رناسیان و خزر مهرانفر،مشاور پروژه: مهدى طاهرى، مدیر فیلمبرداری: محمد فضیله، تدوین:کاوس آقایى، طراح صحنه و لباس: وحید لارى، دستیاران صحنه: حسام حیدریان و مهدى پرچمی،دوخت لباس و جامه دار: فاطمه جهانى،طراح گریم: علی بهادرى،مجرى گریم بانوان: صفا درویش زرگر،صدابردار: مسعود اردلانى،دستیار صدا: علی کاظمی،عکس: رضا سلطانى،برنامه ریز: کریم رناسیان،دستیار دوم کارگردان: حسین توکلى،منشی صحنه: مریم نقیب الذاکرین،مدیر تولید:مجتبى آتش زمزم،مدیر تدارکات: محمود کریمی،دستیارتدارکات: مهدى حمید، على توکلى،حمید چلمغانى و مهدى چلمغانى،هماهنگی تولید: امیر ناصر سلطانی،مجریان طرح: رضا شاکری، بهرام زنده دل،دستیار تهیه کننده: ابوالفضل آتش زمزم،دستیاران تصویر: علی کرمى ، همت منتظرى،محمد قربانى، حامد قطبى و آرمین ذوالفقاری.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید