Iranian Agriculture News Agency

کشت کاهوی فرانسوی برای اولین بار در قیروکارزین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین گفت: برای اولین بار چهار هکتار از اراضی این شهرستان در روستای بند و بست به کشت کاهوی فرانسوی اختصاص یافت.

کشت کاهوی فرانسوی برای اولین بار در قیروکارزین

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، محمد حیدری بیان کرد: مدت زمان کاشت تا برداشت این محصول چهل روز است که با توجه به کشت آن در اواسط بهمن ماه، محصول تولیدی در اواخر اسفندماه آماده برداشت است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کشت کاهوی فرانسوی به‌صورت نشاء و آبیاری مزارع به‌صورت نواری انجام می‌شود که در این روش آبیاری، شاهد صرفه جویی 30 درصدی در مصرف آب خواهیم بود.

حیدری اضافه کرد: کاهوی فرانسوی محصول کشور هندوستان است و مدت زمان نگهداری آن حدود 10 روز در دمای یک تا چهار درجه سانتی گراد است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین توضیح داد: این محصول در دسته کاهوی رومی قرار دارد که در زبان محلی لولا روزای  نامیده می‌شود، از نظر ظاهر زیباتر و متمایز از دیگر ارقام کاهو است. دارای برگ‌های پهن، مجعد و نرم به رنگ کبود و تیره است و به دلیل وجود انواع ویتامین‌ها و فیبر بالا، بیشتر در تهیه انواع سالاد و ساندویچ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید