Iranian Agriculture News Agency

تولید 400 کیلوگرم زعفران در نی ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز از پیش بینی تولید بیش از 400 کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان خبر داد.

تولید 400 کیلوگرم زعفران در نی ریز

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علیرضا بصیری بیان کرد: عملیات برداشت زعفران از اوایل آذرماه در صد هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد.

این مقام مسئول گفت: عمده زعفران شهرستان نی ریز در بخش پشتکوه در منطقه مشکان و دهچاه تولید می‌شود.

بصیری افزود: تولید زعفران به دلیل نیاز آبی کم، مقاومت در برابر سرما و خشک‌سالی و همچنین سود دهی بالا مورد استقبال کشاورزان این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز خاطرنشان کرد: در حال حاضر مسائل مربوط به پرداخت تسهیلات و عدم وجود صنایع بسته‌بندی از مشکلات زعفران‌کاران است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید