Iranian Agriculture News Agency

تولید پیاز در بیضاء به 26 هزار تن می‌رسد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء گفت: با پایان عملیات برداشت پیاز از سطح 380 هکتار از اراضی این شهرستان، پیش‌بینی می‌شود 26 هزار و 600 تن محصول تولید و روانه میادین میوه و تره بار شیراز و استان‌های جنوبی کشور شود.

تولید پیاز در بیضاء به 26 هزار تن می‌رسد

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مؤیدی با بیان اینکه عملیات برداشت پیاز از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، افزود: ۷۰ درصد پیاز تولیدی در شهرستان بیضاء از ارقام سفید، شیری و زرد طلایی و 30 درصد پیاز قرمز است و به‌صورت سنتی برداشت می‌شوند.

این مقام مسئول شرایط اقلیمی و خاک مناسب، ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب کشت و افزایش راندمان مصرف آب با اجرای سیستم آبیاری نوین را از جمله مزایای تولید پیاز در شهرستان بیضاء دانست.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء با اشاره به اینکه تعدادی از کشاورزان به دلیل بالا بودن عرضه پیاز نسبت به نیاز بازار در این فصل، اقدام به ذخیره این محصول می‌کنند، توضیح داد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها، هر مکان و مرکزی که کالا در آن نگهداری، وارد و یا خارج می‌شود باید در سامانه جامع انبارها به آدرس"www.nwms.ir"  ثبت شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید