Iranian Agriculture News Agency

سهم 5 درصدی پیاز گواهی شده از تولید پیاز کوار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: حدود پنج درصد از مجموع 70 هزار تن محصول پیاز این شهرستان موفق به اخذ گواهی محصول سالم icm شدند.

سهم 5 درصدی پیاز گواهی شده از تولید پیاز کوار

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، عبدالرسول جوکار با اشاره به اینکه بیش از سه هزار تن محصول پیاز گواهی‌شده در شهرستان کوار تولیدشده است، بیان کرد: در سال زراعی گذشته پیاز کاران این شهرستان 15 فقره گواهی دریافت کرده‌اند.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه سالانه بیش از هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان کوار به کشت پیاز اختصاص می‌یابد، اضافه کرد: تولید محصول استاندارد و گواهی‌شده باکیفیت مطلوب، افزایش صادرات محصولات کشاورزی به بازارهای خارجی را به دنبال دارد.

وی بابیان اینکه ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از اولویت‌های جهاد کشاورزی است، خاطرنشان کرد: برای اخذ گواهی محصول گواهی‌شده استفاده از روش‌های مبارزه تلفیقی با آفات، بیماری‌ها و مصرف کود‌های بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار کشاورز قرار می‌گیرد.

جوکار تأکید کرد: ایجاد محل‌های عرضه برای محصولات گواهی‌شده و تفاوت در قیمت محصولات دارای گواهی با محصولات فاقد گواهی در جهت ارزش‌آفرینی تولید محصولات گواهی‌شده و ترغیب کشاورزان به تولید این‌گونه محصولات استاندارد بسیار اثرگذار است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید