Iranian Agriculture News Agency

لزوم تشکیل میز خدمت برای بهره‌برداران بخش کشاورزی فارس

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بر لزوم تشکیل میز خدمت برای بهره‌برداران بخش کشاورزی این استان در زیر بخش‌های مختلف تولیدی تاکید کرد و گفت: برای حل بخشی از مشکلات مردم میزهای خدمت در مدیریت‌های شهرستانی و مراکز جهاد کشاورزی باید تشکیل شود.

لزوم تشکیل میز خدمت برای بهره‌برداران بخش کشاورزی فارس

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، مجتبی دهقان پور در نشست وبیناری با مدیران شهرستانی جهاد کشاورزی بیان کرد: تولیدکنندگان و بهره‌بردارانی که در حوزه‌های مختلف مشکل‌دارند و سرمایه‌گذارانی که کارشان عقب‌افتاده منتظر یک پُلی از طرف ما هستند که باید آن را به‌طور ویژه حل و یا در سازمان دنبال کنیم.

این مقام مسئول بابیان اینکه این جلسات باید به‌طور مستمر برگزار شود، اضافه کرد: تأکید می‌کنم و انتظارم این است مدیران شهرستانی و دستگاه‌های وابسته جلساتی را برپا کنند و مشکلات ارباب‌رجوع را بشنوند. مواردی که قابلیت حل دارد را حل کنند، شاید فقط نیاز به یک دستور یا تسریع در اقدام باشد.

وی با اشاره به اینکه شاید در برخی موارد به دلیل محدودیت‌ها و مشکلات در حوزه قانون‌گذاری قادر به رفع برخی موانع و مشکلات نباشیم، ابراز کرد: پیش‌ از این نیز مکرراً عنوان‌شده است که در این شرایط باید رویکرد اقناعی بهره‌برداران در پیش بگیریم.

او در ادامه نشست با اذعان به اینکه یکی از حساسیت‌های امروز بخش کشاورزی مبحث سوخت است، بیان کرد: با توجه به تفاوت قیمت قابل ملاحظه‌ای که مابین سوخت یارانه‌ای و سوخت آزاد وجود دارد، مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها باید در این خصوص نظارت‌های لازم و کافی را داشته باشند.

به گفته وی، نظارت‌های مدنظر باید در موضوع تعداد تراکتور، ادوات و ماشین‌آلات و فعالیت واحدهای تولیدی که از سوخت بهره‌مند‌ می‌شوند مثل گلخانه‌ها و موارد شبیه آن باشد زیرا ممکن است آمارها و گزارش عملکردها خلاف واقعیت باشد.

دهقان پور بر لزوم نظارت‌های ستادی علاوه بر اقدامات شهرستانی در خصوص سوخت‌های تخصیص‌یافته تأکید کرد و افزود: باید بازدیدهایی انجام و از نیروهایی که می‌توانند از آن‌ها کمک بگیرند استفاده شود همچنین از سایر ظرفیت‌ها نیز باید بهره گرفت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با طرح این موضوع که رئیس سازمان زمانی می‌تواند قوی باشد که مدیران قوی داشته باشد و مدیران قوی هم باید کارشناسان خوب داشته باشند، گفت: اگر توفیقی حاصل می‌شود ماحصل تلاش جمعی است و اگر هم مشکلی هست برمی‌گردد به تک‌تک اعضایی که باید کار را انجام دهند.

دهقان پور می‌افزاید: حوزه ما حوزه وسیعی است ولی می‌توانیم اقداماتی انجام دهیم و با یک نظارت و تقسیم‌کاری از عهده همه آن مشکلاتی که در حوزه‌های تخصصی داریم بربیاییم.

وی به موضوع گلخانه‌ها نیز پرداخت و گفت: بحث گلخانه‌ها یکی از سیاست‌هایی است که در وزارتخانه دارد دنبال می‌شود و استاندار محترم هم در این خصوص بسیار تأکید داشته و اهتمام ویژه‌ای دارند. ما در برخی از شهرستان‌ها خیلی وضعیت خوبی نداریم و در برخی از شهرستان‌ها هم اقداماتی انجام‌شده که قابل‌تقدیر است.

وی؛ بر لزوم تهیه گزارش ماهیانه از روند پیشرفت گلخانه‌ها و متقاضیان این حوزه تأکید کرد و افزود: با متقاضیانی که سرمایه‌گذار هستند ارتباط داشته باشید و از این ظرفیت استفاده کنید، از ظرفیت فرمانداران و ائمه جمعه استفاده و چالش‌های بحران آب را مطرح کنید و فرصت‌های استفاده از گلخانه را تبیین کنید، بسیار می‌توانند در توسعه گلخانه‌ها کمک کنند.

این مقام مسئول به اهمیت اجرای احکام تغییر کاربری‌ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: تغییر کاربری جزو مواردی است که سعی می‌کنیم قبل از اینکه بخواهد اتفاقی بیفتد برخورد کنیم، اجرای احکام برای ما مهم است.

او در حوزه امور اراضی به موضوع رفع تداخلت نیز اشاره و بیان کرد: در بحث رفع تداخل همکاری مطلوبی بین سایر اجزایی که باید در این قضیه دخالت داشته باشند اعم از ثبت و منابع طبیعی شکل‌گرفته است که باید تقویت شود تا بتوانیم رفع تداخلت را با حداکثر سرعت پیش ببریم و عقب‌ماندگی‌های این موضوع جبران شود.

دهقان پور با اذعان به اینکه فعال کردن واحدهای راکد و نیمه راکد یکی از موارد موردنظر دولت محترم و  شخص استاندار است، توضیح داد: این موضوع به‌عنوان یکی از پروژه‌های اولویت‌دار ما در حوزه‌های اقتصادی است ازاین‌رو اهتمام در این خصوص ضروری است و امیدواریم بیش از سطح تعهدمان کار را پیش ببریم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید