Iranian Agriculture News Agency

افتتاح اولین واحد پرورش صنعتی بوقلمون گوشتی در بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با افتتاح طرح پرورش صنعتی بوقلمون در بیضا، در هر دوره پرورش بالغ بر 200 تن گوشت بوقلمون تولید و روانه بازار مصرف استان فارس و استان های همجوار می شود.

افتتاح اولین واحد پرورش صنعتی بوقلمون گوشتی در بیضا

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، صدیقه مویدی اظهار کرد: ظرفیت این واحد پرورش بوقلمون در هر دوره چهارماهه، 12 هزار و 880 قطعه جوجه است.

به گفته وی؛ اولین جوجه ریزی پرورش بوقلمون در ابتدای فروردین ماه سال جاری انجام شد.

مویدی تصریح کرد: طرح مذکور در زمینی به مساحت 17 هزار و 720 مترمربع و با سطح زیربنایی 4702 متر مربعی سالن ها در روستای شیخ عبود احداث شد.

او با اشاره به اعتبار هزینه شده 150 میلیارد ریالی این طرح صنعتی، افزود: هزینه های جاری در هر دوره پرورش بوقلمون بیش از 7.7 میلیارد ریال است.

این مقام مسئول بیان کرد: با شروع بکار اولین واحد پرورش بوقلمون گوشتی این شهرستان برای 10 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد.

مویدی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بوقلمون داشتن گوشت سفید و قرمز همزمان با هم است به طوریکه ران آن جزو گوشت قرمز و سینه در ردیف گوشت های سفید قرار می گیرد، ابراز کرد: 40 درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن گوشت سفید است.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید