Iranian Agriculture News Agency

سیلوی ذرت علوفه ای با روش دانش بنیان در مرودشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برای اولین بار در استان فارس 800 تن ذرت علوفه ای با دستگاه سیلوی تونلی در این شهرستان بسته بندی شد.

سیلوی ذرت علوفه ای با روش دانش بنیان در مرودشت

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، منصور امیریان با اشاره به اینکه سیلوی علوفه معمولا به روش سنتی انجام می شود، اظهارکرد: در روش جدید  به جای ریختن علوفه در گودال، مواد توسط دستگاه سیلوی تونلی و بیلر به داخل کیسه پلاستیکی به قطر سه متر و طول 70 الی 120 متر هدایت و فشرده می شود.

به گفته وی؛ در روش نوین ذخیره سازی ذرت علوفه ای درون سیلوهای پلیمری، علاوه بر افزایش راندمان، دیگر شاهد معایب روش سیلوهای سنتی و زیرزمینی مثل نفوذ آب و هوا و اُفت ارزش مواد غذایی علوفه نخواهیم بود.

امیریان تصریح کرد: زمان تغییر و آماده مصرف شدن علوفه سیلویی در روش سنتی معمولاً حدود دو ماه به طول می انجامد که در این روش بعد از سه هفته تا یک ماه علوفه سیلویی آماده مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: استفاده از این فناوری علاوه بر افزایش کیفیت و کمیت علوفه سیلویی و نگهداری بهداشتی علوفه طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت.

امیریان با بیان اینکه ذرت از مهمترین محصولات علوفه ای شهرستان است که سطحی بالغ بر 17 هزار هکتار را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: بالغ بر یک میلیون تن ذرت علوفه در این شهرستان تولید که معمولاً به صورت تازه یا سیلویی به منظور مصرف دامداری های شهرستان، شهرستان های همجوار و خارج از استان حمل می شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید