13 شهریور به میزبانی انستیتو تغذیه
چهارمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی برگزار میشود
چهارمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی با تغییراتی نسبت به سه دوره گذشته در هشت گروه کنسرو، لبنیات، شیرینی و شکلات، نوشیدنیها، ماکارونی، صنعت نان، ادویه و سبزیجات خشک، زعفران و چای برگزار میشود.
چهارمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی با تغییراتی نسبت به سه دوره گذشته در هشت گروه کنسرو، لبنیات، شیرینی و شکلات، نوشیدنیها، ماکارونی، صنعت نان، ادویه و سبزیجات خشک، زعفران و چای برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا، ستاد برگزاری چهارمین جشنواره تقدیر از برترینهای صنایع غذایی در حالی که به ایستگاه چهارمین سال رسیده است و به مقبولیت خاصی نزد تولیدکنندگان و تشکلهای به نام صنایع غذایی دست یافته است، در نظر دارد روز شنبه 13 شهریورماه از برترین تولیدکنندگان صنایع غذایی در هشت گروه کنسرو، لبنیات، شیرینی و شکلات، نوشیدنیها، ماکارونی، صنعت نان، ادویه و سبزیجات خشک، زعفران و چای تقدیر کند. این جشنواره در دوره چهارم کار نظرسنجی از مخاطبان نشریه "اقتصاد سبز" را که طی چند سال اخیر از نشریات مرجع و برجسته صنایع غذایی شده است، از مهرماه سال 94 آغاز و تا پایان 31 خردادماه 95 خورشیدی ادامه داده بود.
این جشنواره به میزبانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور روز شنبه 13 شهریورماه از ساعت 16 آغاز میشود و پذیرای علاقهمندان این صنعت است که طی سالهای گذشته در اتاق ایران برگزار میشد، اما بهنظر میرسد با توجه به بلاتکلیفی ریاست اتاق ایران در هفتههای اخیر میزبانی این رویداد مردمی در سال جاری به میزبانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار میشود./
S-950606-01
دیدگاه تان را بنویسید