Iranian Agriculture News Agency

ارتقاء کیفیت نان‌های تولیدی در دزفول

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: می‌توان با بهره‌گیری از علوم جدید، کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد کارگاه‌های آموزشی به‌منظور اصلاح روش پخت، تجهیز نانوایی‌ها و بالا بردن کیفیت دستگاه‌های پخت ،کیفیت نان‌های تولیدی را افزایش داد.

ارتقاء کیفیت نان‌های تولیدی در دزفول

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، بهروز قمرزاده از برگزاری جلسه کارشناسی و تخصصی ارتقاء کیفیت نان‌های تولیدی در شهرستان خبر داد و افزود: در راستای مصوبات کارگروه آرد و نان شهرستان مبنی بر بهبود کیفیت و سلامت نان، تحقیقات گسترده‌ای از طرف مرکز تحقیقات صفی آباد دزفول و دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بر روی گندم خوزستان و یافتن روش‌هایی برای بهبود و ارتقاء کیفیت نان‌، به‌منظور تولید نان مطلوب با ماندگاری بالا انجام شده است. 

وی با ارائه نتایج بررسی شده در خصوص ارتقاء کیفیت نان‌های تولیدی در شهرستان توسط مرکز تحقیقات و با اشاره به اینکه گندم تولیدی در استان خوزستان با داشتن بالاترین پروتئین و دارابودن گلوتن مرطوب کاملا مناسب برای تولید نان مرغوب است، گفت: می‌توان با بهره‌گیری از علوم جدید، کمک از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد کارگاه‌های آموزشی به‌منظور اصلاح روش پخت، تجهیز نانوایی‌ها و بالا بردن کیفیت دستگاه‌های پخت به هدف مورد نظر دست یافت و همچنین با استفاده از آرد کامل به‌منظور تولید نان مرغوب یا رژیمی، تحولی در این صنعت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول خاطرنشان کرد: در ماه‌های آینده با استفاده از 10 واحد الگویی در شهرستان با انجام عملیات بهسازی، تکمیل و تجهیز واحد، ایجاد روش‌های مناسب پخت، استفاده از آرد کامل و در نهایت گسترش اطلاعات بدست آمده به تمام نانوایی‌های شهرستان، به زودی شاهد سالم سازی و ماندگاری نان‌های تولیدی شهرستان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید