Iranian Agriculture News Agency

شهرستان هندیجان مستعد پرورش آرتمیا

رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان با بیان اینکه ظرفیت تولید آرتمیا در شهرستان هندیجان شناسایی شده است عنوان کرد: پرورش آرتمیا یکی از اقتصادی‌ترین سرمایه‌گذاری ها در بخش پرورش آبزیان به شمار می رود. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: در راستای ضرورت توانمندسازی بدنه کارشناسی و ارتقا دانش فنی نیروهای تخصصی کارگاه آموزشی یک روزه تولید و پرورش آرتمیا با حضور رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان و جمعی از کارکنان برگزار شد. رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان در این کارگاه آموزشی به برخی ویژگی های زیست شناسی این موجود زنده اشاره کرد و گفت: آرتمیا جاندار کوچک سخت‌پوستی است که در آب‌های شور زندگی می‌کند و آرتمیا اورمیانا یکی از گونه های آن محسوب می شود که زیستگاه طبیعی آن در دریاچه اورمیه است. کامبیز شهنی عباس زاده در رابطه با شیوه های پرورش افزود: پرورش آرتمیا به صورت مصنوعی و در استخرهای خاکی و در مناطقی که آب شور وجود داشته باشد امکان پذیر است و این ظرفیت در استان خوزستان شهرستان هندیجان شناسایی شده است.

شهرستان هندیجان مستعد پرورش آرتمیا

 

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان،  در راستای ضرورت توانمندسازی بدنه کارشناسی و ارتقا دانش فنی نیروهای تخصصی کارگاه آموزشی یک روزه تولید و پرورش آرتمیا با حضور  رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان و  جمعی از کارکنان برگزار شد. 

 رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان در این کارگاه آموزشی به برخی ویژگی های زیست شناسی این موجود زنده اشاره کرد و گفت: آرتمیا جاندار کوچک سخت‌پوستی است که در آب‌های شور زندگی می‌کند و آرتمیا اورمیانا یکی از گونه های آن محسوب می شود که زیستگاه طبیعی آن در دریاچه اورمیه است.

 کامبیز شهنی عباس زاده در رابطه با شیوه های پرورش افزود: پرورش آرتمیا به صورت مصنوعی و در استخرهای خاکی و در مناطقی که آب شور وجود داشته باشد امکان پذیر است و این ظرفیت در استان خوزستان شهرستان هندیجان شناسایی شده است. 

وی با اشاره به موارد مصرف آرتمیا بیان کرد: آرتمیا محصول استراتژیک صنعت آبزی پروری است و لارو آبزیان در چند روز آغاز زندگی شان می‌توانند از آرتمیا مصرف کنند و تکثیر و پرورش میگو، ماهیان دریایی، ماهیان خاویاری و ماهیان زینتی به این موجود ارزشمند بستگی دارد.

 رئیس گروه پرورش ماهی در قفس شیلات خوزستان در ادامه با بیان اینکه ارزش اقتصادی آرتمیا خیلی بالاست و یکی از اقتصادی‌ترین سرمایه‌گذاری ها در بخش پرورش آبزیان به شمار می رود تصریح کرد: می توان با بهره مندی از اصول علمی و فنی علاوه بر تأمین احتیاجات داخلی، با صادرات مقادیر مازاد این محصول به صورت قابل توجهی برای کشور ارز آوری کرد. 

 در این کارگاه آموزشی اطلاعاتی پیرامون زیست شناسی، تولید مثل و تغذیه در آرتمیا، ارزش غذایی و فواید استفاده از این موجود زنده با ارزش و همچنین وضعیت پرورش در ایران و معرفی کشورهای پیشرو در تولید آرتمیا ارائه شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید