پیروزبخت اعلام کرد:
چهار مولفه استاندارد برای یکپارچهسازی غذایی کشور
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: در سازمان ملی استاندارد به دنبال یکپارچگی غذایی هستیم که برای آن در دنیا سه مولفه و در ایران چهار مولفه مطرح است، ایمنی، کیفیت و اصالت غذا و در ایران به حلیت غذا هم پرداخته می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد در همایش بزرگداشت روز ملی دامپزشکی اظهار کرد: علم دامپزشکی از دیرباز در کشورهای مختلف به ویژه در کشور ما به آن پرداخته شده و از قدیمیترین علوم در کشور محسوب میشود.
وی افزود: در سالهای اخیر مفاهیم مختلفی از جمله امنیت غذایی، اصالت غذایی و کیفیت غذایی مطرح شده و ما باید به سمتی برویم که با همکاری با هم مشکلات را از سر راه برداریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد اذعان کرد: در سازمان ملی استاندارد به دنبال یکپارچگی غذایی هستیم که برای آن در دنیا سه مولفه و در ایران چهار مولفه مطرح است، ایمنی، کیفیت و اصالت غذا و در ایران به حلیت غذا هم پرداخته می شود.
وی افزود: اصالت غذا یکی از گزینه هایی است که سازمان ملی استاندارد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی باید به آن بپردازند.
پیروزبخت با اشاره به همکاریهای سازمان دامپزشکی در فعالیتهای استانداردسازی با سازمان ملی استاندارد گفت: پیش نویس استانداردهای بین المللی را با سازمان دامپزشکی در زمینه گوشت و محصولات گوشتی تنظیم کردهایم که سند آن به نهادهای بین المللی ارسال خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید