Iranian Agriculture News Agency

افزایش شمار مبتلایان تب کریمه کنگو

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ضمن اعلام افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو به 18 نفر و فوت یک تن از هموطنان، بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی تاکید کرد.

افزایش شمار مبتلایان تب کریمه کنگو

به گزارش ایانا، امین اسدی مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور بابیان اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، منجر به ابتلای انسان خواهد شد.

وی بیان کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور، شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم‌پاشی و حمام دادن دام‌ها، سم‌پاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت موردنیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به‌صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتی‌گراد.(دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل‌کنترل است.

به گفته اسدی، این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

وی افزود: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید