افزایش تولید گوشت سفید در کشور
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تلاش ما در سطح ملی این است که بتوانیم تولید گوشت به خصوص تولید گوشت سفید را افزایش دهیم.
به گزارش خبرنگار ایانا در بوشهر، محمد ابراهیم حسن نژاد در حاشیه بهرهبرداری از کارخانه مرغ مادر در گناوه با تقدیر از همه تلاشگران عرصه کشاورزی در این شهرستان، بیان کرد: به مناسبت ایام الله دهه فجر در شهرستان گناوه حضور پیدا کردیم و تعدادی از پروژههای در حال ساخت بازدید شد همچنین امروز یکی از واحدهای مهم حلقههای زنجیره طیور، واحد مرغ مادر، در گناوه به بهرهبرداری رسید.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: استان بوشهر از نظر اقلیم، ارتفاع و شرایط آب و هوایی وضعیت مناسب برای پرورش طیور دارا است.
وی گفت: استان بوشهر از استانهایی است که مازاد بر مصرف خود گوشت سفید تولید میکند و یک ظرفیتی است که میتوان از آن برای تولید گوشت سفید کشور استفاده کرد.
وی گفت: علیرغم ظرفیت تولید مناسب در زمینه واحدهای مربوط به مرغ مادر و کارخانههای جوجه کشی در استان بوشهر اما کار کمتری انجام شده بود که خوشبختانه با تغییر رویکرد و بهبود شرایط شاهد افتتاح این طرح بودیم.
وی ادامه داد: سایر مراکز مرغ مادر و حلقههای جوجه کشی که جز نیازهای منطقه است باید در آینده با تلاش همکاران در این استان بیشتر توسعه پیدا کند.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: تلاش ما در سطح ملی این است که بتوانیم تولید گوشت به خصوص تولید گوشت سفید را افزایش دهیم.
حسن نژاد یادآور شد: با توجه به اینکه افزایش تقاضا در سطح ملی در ارتباط با گوشت سفید وجود دارد، این تلاش در حال انجام است و تعدادی از واحدهای مرغ مادر و گوشتی در ایام الله دهه فجر به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی گفت: تلاش ما این است که بتوانیم میزان تولید گوشت سفید را به حدود ۳۵ کیلوگرم برسانیم که این کار در حال انجام است.
حسن نژاد بیان کرد: خوشبختانه حلقههای بالادستی مانند مراکز مرغ مادر و مرغ اجداد توسعه بسیار خوبی پیدا کره است و در راستای تأمین امنیت غذایی کشور بسیار اثرگذار خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید