گوجهکاران استان بوشهر مراقب «قارچ لکه موجی» باشند
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجهفرنگی در مزارع توصیههایی به کشاورزان برای مراقبت از محصول ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار ایانا در بوشهر، کبری توکلی بیان کرد: به دلیل شرایط بارندگی و ابرناکی هوا و رطوبت نسبی بالای ناشی از بارندگی، فعالیت قارچ عامل لکه موجی گوجهفرنگی (Alternaria spp) در مزرعه این محصول افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با توجه به تماس دست کارگران در هنگام برداشت محصول، اسپورهای قارچ به روی میوه منتقل شده و در هنگان حمل و نقل و بازار رسانی نیز به دلیل پوشش برزنتی روی کامیون و تجمع رطوبت، اسپورها جوانه زده و روی میوه لکه ایجاد میکنند.
وی گفت: بهمنظور کاهش فعالیت قارچ و جلوگیری از فساد میوه، میتوان کاغذهای روزنامه یا کاغذهای نازک مخصوص میوه را روی جعبهها گذاشت تا از تجمع رطوبت روی میوه جلوگیری کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: به دلیل زمان کوتاه تا مصرف میوه سمپاشی محصول توصیه نمیشود.
دیدگاه تان را بنویسید