راد همزمان با روز جهانی غذا (نان) اعلام کرد:
ذخیرهسازی حداکثری اقلام اساسی برای تأمین غذای ۸۸ میلیون ایرانی
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران همزمان با روز جهانی غذا (نان) از ذخیرهسازی حداکثری اقلام اساسی برای تأمین غذای ۸۸ میلیون ایرانی خبر داد و گفت: انواع کالاهای اساسی ازجمله گندم، برنج، روغن و شکر به میزان کافی در انبارها، سیلوها و مخازن بخشهای دولتی و خصوصی کشور ذخیرهسازی شده است.
به گزارش ایانا به نقل از، به گزارش مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ سید سعید راد با اعلام اینکه کالاهای اصلی موردنیاز مردم کشورمان بهصورت کامل از محل منابع داخلی و خارجی، خریداریشده و در مراکز ذخیرهسازی نگهداری میشود، افزود: پایه اولیه امنیت کشور، اطمینان خاطر از تأمین غذای موردنیاز مردم و خوداتکایی کشور در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه امسال باوجود پیشبینی اولیه مبنی بر خرید هشت میلیون تُن گندم تاکنون ۱۰ میلیون و ۳۴۸ هزار تُن گندم از کشاورزان کشور در قالب طرح خرید تضمینی خریداریشده است، بیان کرد: البته به این میزان اکتفا نکردهایم و برای تکمیل ذخایر استراتژیک کشور، نسبت به خرید گندم از مبادی خارجی نیز اقدام کردهایم.
راد همچنین از تأمین سایر کالاهای اساسی موردنیاز در کشور خبر داد و گفت: در این راستا، از ابتدای سال جاری بیش از ۱۰۹ هزار تن دانه روغنی کلزا از کلزاکاران کشور خریداری شد و خرید دیگر دانههای روغنی نظیر گلرنگ و آفتابگردان نیز در جریان است.
وی در تشریح برنامههای تأمین کالاهای اساسی کشور گفت: خرید و ذخیرهسازی کالاهای اساسی تولید داخل از اولویتهای شرکت بازرگانی دولتی ایران است و بر اساس تکالیف این شرکت، نسبت به تأمین و تکمیل ذخایر استراتژیک از طریق رصد بازارهای بینالمللی نیز اقدام میشود.
راد بابیان اینکه یکی از شاخصهای دستیابی به امنیت بالای غذایی، برخوردار بودن از توان ذخیرهسازی بالاست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ظرفیت ذخیرهسازی گندم کشور در دو بخش دولتی و خصوصی، به بیش از ۲۱ میلیون تُن میرسد که بهطور کامل پاسخگوی نیاز کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه با تأکید بر اینکه برای انبارش سایر کالاها ازجمله برنج، روغن و شکر از ظرفیت کامل برخوردار هستیم، یادآور شد: مخازن مختلف نگهداری روغن در کشور در دستساخت است، ضمن اینکه برای نگهداری کالاها با حفظ کیفیت استاندارد، تأسیسات و مراکز ذخیرهسازی بهصورت مرتب پایش شده و نسبت به تعمیر و تجهیز و نیز نگهداشت و بهروزرسانی آنها اقدامات فنی و فیزیکی موردنیاز انجام میشود.
دیدگاه تان را بنویسید