آغاز برداشت چغندر قند از ۹۰۰ هکتار از مزارع شهرستان فریدن
مدیرجهادکشاورزی فریدن گفت: برداشت چغندرقنداز ۹۰۰ هکتار ازمزارع شهرستان فریدن آغازشد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، حسن احمدی شاپور آبادی مدیرجهادکشاورزی فریدن متوسط برداشت این محصول را ۶۰ تن در هکتار بیان کردو گفت: پیش بینی میشودبیش از ۵۰ هزارتن چغندر قند ازمزارع این شهرستان برداشت وتحویل کارخانههای قند استان شود.
احمدی شاپور آبادی عیار چغندرقند درفریدن را بین ۱۷ تا ۱۹ درصد بیان کرده و افزود: شهرستان فریدن از نظرسطح زیرکشت، میزان عملکرد و عیار رتبه اول را در استان دارد.
وی با بیان اینکه چغندر آخرین محصول زراعی فریدن است، گفت: سال گذشته با بارش زود هنگام برف، سطح قابل توجهی ازچقندرقند زیر برف رفت و کشاورزان دچار خسارت زیادی شدند.
حسین افشاری کارشناس زراعت مدیریت جهادکشاورزی نیز با بیان اینکه تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول بصورت مکانیزه انجام میشود، گفت: چغندرقند محصولی مناسب برای تناوب کشت است و بقایای این محصول برای کشتهای بعدی به خاک اضافه میشود.
دیدگاه تان را بنویسید