Iranian Agriculture News Agency

سالانه ۱۵ هزار تن گوشت بوقلمون در اصفهان تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه ۸۰۰ هزار قطعه و ۱۵ هزار تن گوشت بوقلمون در استان اصفهان تولید می‌شود.

سالانه ۱۵ هزار تن گوشت بوقلمون در اصفهان تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مهرداد مرادمند  در آئین افتتاح واحد نمونه پرورش بوقلمون گوشتی در تیران و کرون با بیان استان اصفهان رتبه اول تولید بوقلمون کشور را دارد، اظهار داشت: سالانه ۸۰۰ هزار قطعه و ۱۵ هزار تن گوشت بوقلمون در استان اصفهان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم نیز استفاده از بوقلمون را با توجه به مزایایی که نسبت به گوشت قرمز دارد، در سبد مصرفی خود قرار داده‌اند، ابراز داشت: قیمت گوشت بوقلمون نیز مناسب است و مصرف آن برای همه اقشار ممکن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه تولید غذای سالم و اشتغال زایی از مزایای راه‌اندازی مراکز پرورش بوقلمون است، اضافه کرد: ارائه تسهیلات نیز برای این واحدها در دستور کار است.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان تولید جوجه بوقلمون را داریم، گفت: این فرایند در قالب زنجیره و هم شرکت تعاونی تولید بوقلمون در استان در حال انجام است.

همچنین محمد حجتی، مدیر مزرعه پرورش بوقلمون در تیران و کرون در این آئین اظهار داشت: عدم یکنواختی خوراک در گله‌های بوقلمون را در این مرکز به حداقل رساندیم و توزیع مناسب هوا را نیز اجرایی کردیم.

وی با بیان اینکه مسئولان همکاری خوبی را برای بهره برداری از این پروژه داشتند، ابراز داشت: سعی کردیم برای اجرای این پروژه همه استانداردهای لازم را رعایت کنیم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید