مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان:
تولید سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن رب گوجه فرنگی در آذربایجان غربی
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : ۱۲ واحد تولید انواع رب گوجه فرنگی با ظرفیت سالانه ۲۵۰ هزار تن در سطح استان فعال است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی،محمد دمکری افزود: گوجه فرنگی در استان به صورت رب و سس بیشتر مصرف میشود و کار عمل آوری آن در کارخانه های داخل استان و یا به صورت خانگی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف این محصول در استان ۵۰ کیلوگرم است، اظهار کرد : ۶۰ هزار تن از گوجه فرنگی تولید شده در استان به صورت تازه خوری مصرف و بقیه توسط کارخانه های تبدیلی خریداری میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان بیان کرد: گوجه فرنگی یکی از محصولات مهم تولیدی در آذربایجانغربی است که علاوه بر مصرف داخلی به صورت تازه خوری پس از فرآوری در کارخانجات آذربایجانغربی به صورت رب و سس به خارج از استان و حتی کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه و آذربایجان نیز صادر میشود و نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی میتواند نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصاد کشاورزی ایفا کند و تأثیر قابل توجهی در توسعه پایدار این حوزه ، کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار در مناطق روستایی استان داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید