معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:
تولید مرغ سایز بازدهی واحد های مرغداری را افزایش می دهد
آذربایجان غربی قطب صادرات گوشت مرغ در کشور
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت تولید و مصرف مرغ سایز اشاره کرد و گفت: برای بازدهی واحدهای مرغداری و سوددهی آنها باید صنعت مرغ گوشتی را به طرف پرورش مرغ سایز سوق داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، پرویز بستانچی در جلسه برنامه ریزی تولید و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سایز که با حضور مدیران زنجیره های تولید گوشت مرغ و اتحادیه های طیور استان برگزار شد، افزود: پرورش مرغ سایز، کاهش ضریب تبدیل و افزایش تعداد دوره های جوجه ریزی واحد گوشتی، کاهش مصرف دان و کاهش در داروهای دامپزشکی را در پی خواهد داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مصرف کننده با خرید مرغ سایز فقط پروتئین خالص خریداری کرده و هیچ گونه دور ریزی در لاشه نخواهد داشت ضمن اینکه مرغ سایز از کیفیت بالایی برخورددار بوده و هیچ باقی مانده داروئی در لاشه مرغ وجود نخواهد داشت.
وی اظهار کرد: تولید محتوا و برنامه های ترویجی برای مرغ سایز در دستور کار جهاد کشاورزی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: روزانه به طور متوسط 258 تن میزان تولید گوشت مرغ گرم در آذربایجان غربی است.
بستانچی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم صادر کننده گوشت مرغ به سایر استانها و کشورهای همسایه از جمله عراق است.
دیدگاه تان را بنویسید