Iranian Agriculture News Agency

توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی از اولویت‌های مدیریت شیلات آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی را جزو اولویت های مدیریت شیلات آذربایجان شرقی اعلام کرد.

 توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی از اولویت‌های  مدیریت شیلات آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان شرقی، کلاس‌های آموزشی طبخ آبزیان در محل پایگاه حوزه کوثر شهرستان آذرشهر و مرکزآموزش فنی و حرفه ای شهرستان ملکان با حضور 60 نفر از مدعوین ناحیه مقاومت سپاه و اعضاء بسیج مهندسین شهرستان و زنان تسهیلگر روستایی با طبخ چند نوع غذا (کباب ماهی، ساندویج ماهی ، ماهی زغالی، سوپ ماهی، ماکارونی ماهی و کوکوی ماهی) تشکیل شد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در جریان برگزاری این کلاس ها با بیان اینکه این کلاس های آموزشی در راستای اجرای تفاهمنامه همکاری فی مابین سازمان بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا و سازمان فنی و حرفه ای استان اجرا شد گفت: در سال رونق تولید در راستای ارتقای فرهنگ مصرف ابزیان و حمایت از تولید کنندگان ماهی استان، تفاهم نامه هایی با اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری  و اداره کل فنی و حرفه ای و سازمان بسیج جامعه زنان سپاه عاشورا  منعقد و به تعداد 25 مورد کلاس آموزش طبخ آبزیان و با حضور 700 نفر روز برگزار گردیده است.

قاسم جعفروند با بیان اینکه جشنواره  غذای سالم با آبزیان در شهرستان بستان آباد و جشنواره ماهیگیری با قلاب در شهرستان هشترود  نیز با حضور حداقل 1000 نفر برگزار شده است ادامه داد: در خصوص فرهنگ سازی و تغییر سبک تغذیه ای خانوارها به سمت استفاده بیشتر از تولیدات بخش شیلات و ارتقای سهم ماهی و غذاهای دریایی در سبد خانوار در سالجاری علاوه بر برگزاری کلاس های طبخ و جشنواره های ترویجی، اقدام به نشر و توزیع انواع بروشور، پوستر و کتابچه آموزش طبخ ماهی ، تهیه برنامه های ویژه تلویزیونی ، گسترش مراکز توزیع و عرضه مستقیم ماهی کرده‌ایم.

وی در پایان اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی جزو اولویت های این مدیریت می باشد و امیدواریم با اقدامات انجام گرفته و برنامه های پیش رو در سطح استان میانگین مصرف ماهی و غذا های دریایی را که در حال حاضر 7 کیلوگرم است به سرعت به میانگین کشوری که در حدود 12 کیلوگرم می باشد نزدیک کنیم .

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید