Iranian Agriculture News Agency

جوجه‌ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد

مدیرطیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه نیاز روزانه استان 300 تن گوشت مرغ است، گفت: جوجه ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد.

جوجه‌ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مسعود رئوف بیان کرد: میزان جوجه‌ریزی انجام شده در خرداد ماه سالجاری با افزایش یاد شده نسبت به جوجه ریزی ماه قبل روبرو بوده است و تاکنون متوسط تولید روزانه یا هفتگی گوشت مرغ در آذربایجان شرقی بیش از نیاز بوده است.

وی افزود: میزان جوجه‌ریزی یاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان خردادماه سال جاری به مقدار تعهد استانی تعیین شده رسید که مردادماه تولید گوشت را به اندازه کافی فراهم کرده است.

مدیرطیور سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: میزان جوجه‌ریزی در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل هم با افزایش ۱۷ درصدی مواجه بود.

رئوف گفت: پیش‌بینی می‌شود با این روند جوجه‌ریزی هیچ مشکلی از بابت تامین گوشت مرغ مصرفی مورد نیاز استان در دو ماه آینده وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید