Iranian Agriculture News Agency

قویدل در گفتگو با ایانا خبر داد:

افزایش 15 درصدی جوجه ریزی واحدهای مرغداری گوشتی در آذربایجان شرقی در یکسال گذشته

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از افزایش ظرفیت جوجه ریزی در دولت سیزدهم خبر داد.

افزایش 15 درصدی جوجه ریزی واحدهای مرغداری گوشتی در آذربایجان شرقی در یکسال گذشته

صمد زمان زاد قویدل در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی،  با اعلام این خبر گفت: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به دلیل صدور مجوز توسعه و احداث واحدهای مرغداری جدید در استان از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد نیاز جامعه انسانی انجام یافته است.

وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا اول شهریور ماه سال ۱۴۰۱ چهل و پنج میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی انجام پذیرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۵ درصد افزایش داشته است ادامه داد: این افزایش جوجه ریزی منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر شده است. 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی تولید گوشت سفید مرغ به مقدار ۱۵ هزار تن به تناژ تولیدی استان افزوده شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید