Iranian Agriculture News Agency

تولید بیش از 11 تن ماهی خاویاری در استان البرز

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از تولید بیش از 11 تن ماهی خاویاری در 5 واحد تولیدی استان خبر داد.

تولید بیش از 11 تن ماهی خاویاری در استان البرز

به گزارش خبرنگار ایانا در استان البرز، لاله ضیائیان با اعلام این خبر گفت: در راستای سیاستگذاری و برنامه ریزی در جهت افزایش راندمان تولید و با رویکرد بهره گیری از گونه های سازگار با تغییر اقلیم، با فعالیت تعداد 5 واحد تولید ماهیان خاویاری، در حال حاضر میزان 11/2 تن ماهی خاویاری در استان تولید شده است.

  مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه این اقدام در جهت استفاده چند منظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره وری و توسعه آبزی پروری، ایجاد تنوع گونه ای در پرورش آبزیان و کمک به تولید و اقتصاد کشاورزان در استان می باشد؛ افزود: به منظور استفاده از ظرفیت آبی و با توجه به شرایط آب و هوایی مساعد استان، با مشارکت شیلات و بخش خصوصی در چهار شهرستان کرج، اشتهارد، ساوجبلاغ، نظرآباد، اقدام به رهاسازی بچه ماهیان خاویاری و پرورش این آبزی با ارزش اقتصادی شده است.

وی با اشاره به اینکه پرورش ماهیان خاویاری به دلیل داشتن بازار مصرف داخلی و خارجی و قیمت  بسیار خوب، گوشت و خاویار آن، دارای توجیه اقتصادی قابل قبولی می باشد؛ تصریح کرد: درحال حاضر گونه های مختلف ماهی خاویاری در کشور وجود دارند که با توجه به شرایط اقلیمی متنوع استان برای توسعه فعالیت های آبزی پروری، امکان پرورش گونه های با ارزش اقتصادی سیبری، اوزون برون و فیل ماهی در استان وجود دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید