Iranian Agriculture News Agency

فتاحی تصریح کرد:

وجود ۸۰ طرح نیمه تمام در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در چهارمحال و بختیاری

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، گفت : ۸۰ طرح نیمه تمام در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها به ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار نیاز است

 وجود ۸۰ طرح نیمه تمام در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت توسعه و احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در استان گفت: تکمیل و احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی در دست احداث این استان به ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد.

 فتاحی افزود: هم‌اکنون ۸۰ طرح نیمه‌تمام در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان توسط بخش خصوصی در دست اجراست که از این تعداد ۱۰ طرح در قالب سردخانه احداث می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌ها بین ۲۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار داشت:تامین اعتبار مورد نیاز برای فعال ساختن این طرح‌ها به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی نیاز دارد.

به گفته وی، تاکنون بیش از هزار مجوز ایجاد و راه‌اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش‌های مختلف از مزرعه تا سفره صادر شده اما از این تعداد ۲۰۰ واحد فعال شده است.

وی به استقبال سرمایه‌گذاران این حوزه در استان اشاره کرد و گفت: در ۲ سال گذشته یکهزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی در این حوزه انجام شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور بیشترین صادرات در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی بوده است.

به گفته وی، هم اکنون زنجیره تولید بخش آبزیان و لبنیات در استان فراهم شده است و در حوزه خوراک آبزیان علاوه بر تامین میزان خوراک آبزیان در استان، این محصول به ۲۶ استان کشور و پنج کشور خارجی نیز صادر می‌شود.

فتاحی اظهار داشت: در بخش لبنیات نیز زنجیره تولید از صفر تا ۱۰۰ تکمیل شده است و باید به حوزه افزایش کیفیت شیر تولیدی نیز توجه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه فرآوری گوشت قرمز و سفید ۸۵ درصد و در حوزه خشکبار ۷۰ درصد در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی فعالیت انجام شده است، افزود:صنایع تبدیلی و تکمیلی با توجه به ظرفیت‌های حوزه کشاورزی و دامداری استان نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

به گفته وی،هم‌اکنون ۲۰۰ واحد فرآوری، انبار و سردخانه در استان فعال است که سالانه ۹۰۰ هزار تن فرآوری محصولات را در تمام بخش‌های کشاورزی انجام می‌دهد.

وی اظهار داشت: از این تعداد ۱۷ واحد سردخانه۲ مداره با ظرفیت۱۲۰هزار تن و توسط بخش خصوصی فعال است و شهرستان بروجن را به قطب سردخانه کشور تبدیل کرده است.

فتاحی اظهار  کرد: هم‌اکنون موجودی سیب‌زمینی در سردخانه‌های استان بیش از ۲۵۰ هزار تن است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید