ظرفیت تولید ۲۹ هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری
مدیر شرکت پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت تولید مرغداریهای فعال استان ۲۹ هزار تن است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، بهروز آل مؤمن رئیس شرکت پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جوجه ریزی در مرغداریهای استان افزایش یافته است اظهار داشت: جوجه ریزی در مرغداریهای استان تا پایان سال به بیش از دو میلیون خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰۰ مرغداری در چهارمحال و بختیاری فعال است افزود: توزیع نهادههای دامی از مهمترین اقدامات در راستای حمایت مرغداران در استان بوده است
آل مؤمن اضافه کرد: بیش از ۸۶ هزار و ۷۵۶ تن نهاده دامی از جمله ذرت و سویا در چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید مرغداریهای فعال استان چهارمحال و بختیاری ۲۹ هزار تن است و تولید گوشت سفید در این منطقه بیشتر از سرانه مصرف کشور گزارش شده است.
دیدگاه تان را بنویسید