تولید ۶/۷ کیلو گرم گوشت در خراسان رضوی در ۷ ماهه سال جاری
مدیر امور دام سازمان اعلام کرد: در ۷ ماهه اول سال تعداد ۷۶۷ هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای سطح استان کشتار شده که میزان تولید گوشت آن ۳۳ هزار تن است.
به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، احمد داوطلب اظهار داشت: با توجه به خروج 412 هزار و 554 راس از استان و ورود 153 هزارو 291 دام در هفت ماهه سالجاری تراز صادرات دام استان 259 هزارو 262 هزار راس مثبت بوده است. وی افزود: با احتساب تولید گوشت حاصل از آن میزان تولید گوشت در استان 42 هزارو 747 تن میباشدکه سرانه تولید به ازای هر نفر 6/7 کیلوگرم خواهد بود.
وی گفت: علاوه بر این درصدی از دام نیز در خارج از کشتارگاه کشتار شده که در این آمار لحاظ نشده است.
مدیر امور دام استان گفت:پیش بینی میشود سرانه تولید گوشت در استان تا پایان سال بیش از 12 کیلو گرم به ازای هر نفر باشد.
دیدگاه تان را بنویسید