۱۵ هزار تن سیبزمینی در شهرستان بن تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی بن با اشاره به اینکه امسال ۲۵۲ هکتار زمین در شهرستان به کشت سیبزمینی اختصاص یافت، گفت: در سالجاری بیش از ۱۵ هزار و ۱۰۰ تن سیبزمینی در زمینهای کشاورزی این شهرستان تولید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، باقر باقری میانگین بذر و غده مصرفی برای کشت سیبزمینی در هر هکتار را ۲ هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار کیلوگرم عنوان کرد و گفت: امسال بهطور میانگین از هر هکتار ۵۵ تا ۶۵ تن سیبزمینی برداشت شد.
وی تصریح کرد: ۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان بن به تکثیر بذر سیبزمینی اختصاص یافت که در آن غدههای مینیتیوبر تولید میشود.
مینیتیوبر همان غده سیبزمینی است که بهصورت آزمایشگاهی و یا گلخانهای تولید و تکثیر شده و برای کاشت در اختیار کشاورزان پیشرو قرار میگیرد.
غدههای مینیتیوبر سیبزمینی عاری از هرگونه بیماری، ویروس و قارچ است.
وی یادآور شد: سیبزمینی تولیدی بن علاوه بر تامین نیاز مردم این شهرستان در میدانهای میوه و ترهبار چهارمحال و بختیاری و سایر نقاط کشور به فروش میرسد.
باقری اظهار کرد: تعادل در تغذیه، تامین نیازهای گیاه براساس آزمایش خاک، افزایش عملکرد در واحد سطح و ارتقای سلامت محصول تولیدی در کشتهای زراعی مانند سیبزمینی مورد توجه است.
شهرستان بن ۲۸ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این سطح ۱۰ هزار هکتار دیم و ۱۸ هزار هکتار شامل ۱۴ هزار هکترا زمین زراعی و چهار هزار هکتار زمین باغی است.
بن در ۲۸ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
دیدگاه تان را بنویسید