Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد

تولید سالانه 41 هزار تن گوشت سفید در ساری/ فعالیت 290 مرغداری گوشتی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید 20 هزار و 961 تن گوشت سفید در این شهرستان در 6 ماه اول امسال خبر داد.

تولید سالانه 41 هزار تن گوشت سفید در ساری/ فعالیت 290 مرغداری گوشتی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه گوشت سفید در شهرستان ساری از مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، مرغ بومی، اردک، بوقلمون، غاز، شترمرغ، کبک و قرقاول استحصال و روانه بازار مصرف می شود، گفت: سالانه 41 تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود که در 6 ماهه نخست امسال، 20 هزار و 961 تن معادل نیمی از آن تحقق یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: این شهرستان دارای 290 واحد مرغداری گوشتی و 29 واحد مرغ مادر است که ظرفیت پرورش آن هفت میلیون و 320 هزار قطعه در هر دوره است.

وی تصریح کرد: این شهرستان با تولید 15.3 درصد از 273 هزار تن گوشت سفید استان، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.

این مسوول بیان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید