تولید ۸۳۰۰ تن گوشت مرغ در مرغداریهای خراسان جنوبی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید ۸ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ از آغاز امسال در مرغداریهای خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این مقدار گوشت با کشتار ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ تولید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، محموداشرفی گل ارزش گوشت تولید شده در مرغداریهای استان با توجه به متوسط قیمت گوشت را ۹۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این رقم ۳ هزار و ۶۰۰ تن در استان مصرف و ۴ هزار و ۷۰۰ تن به استانهای همجوار و به صورت منجمد به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان را ۶۲۱ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳ تا ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
هم اکنون ۶۲۱ واحد پرورشی مرغ گوشتی با ظرفیت ۹۲ میلیون و ۵۸ هزار و ۵۰۰ قطعه در خراسان جنوبی فعال است.
دیدگاه تان را بنویسید