Iranian Agriculture News Agency

افزایش 37 درصدی تولید گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از افزایش ۳۷ درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان در ماه‌های پایان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

افزایش 37 درصدی تولید گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری از افزایش ۳۷ درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان در ماه‌های پایان سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

الله‌کرم نصیری در کارگروه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برای تامین گوشت مرغ شب عید استان، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است.

به گفته وی، بیش از ۴۶۰ هزار قطعه مرغ برای عرضه به بازار مصرف آماده شده است و امسال هیچ‌گونه محدودیتی در عرضه گوشت سفید وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده در حال حاضر قیمت گوشت مرغ در این استان پایین‌تر از نرخ مصوب تعیین شده دولتی عرضه می‌شود.

وی، نظارت همگانی بر بازار عرضه و تقاضا را  بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: گروه‌های نظارت بر بازار این استان، همچون گذشته در ماه‌های پایانی سال بر  سیستم عرضه و تقاضا نظارت‌ می‌کنند و این نظارت‌ها در ماه پایانی تشدید خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: مسوولان دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد تنظیم بازار موظفند تا با افزایش گروه‌های بازرسی از هرگونه افزایش قیمت کالاهای اساسی، ناوگان حمل و نقل مسافربری و اصناف در این ایام جلوگیری کنند.

نصیری تصریح کرد: قیمت‌های کارشناسی پس از انجام نظریه‌های علمی و آنالیز به تعزیرات حکومتی اعلام و با متخلفان در این بخش برخورد می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، از اختصاص اعتبار و ابلاغ ۳۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای خرید و ذخیره‌سازی میوه شب عید این استان خبر داد و از روند کُند پرداخت این میزان تسهیلات از سوی بانک عامل ابراز ناخرسندی کرد.

به گفته وی، اتحادیه‌ها و مباشران سازمان تعاون روستایی استان مکلف هستند این میزان تسهیلات تامین اعتبار شده را با ارائه وثیقه و مدارک بانکی درخواست شده دریافت کنند و براساس مصوبه کارگروه ۱۸ میلیارد ریال را بابت خرید پرتقال و ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال مابقی را برای تامین و ذخیره‌سازی میوه سیب اختصاص دهند.

وی، نبود محدودیت در عرضه کالای شکر و برنج وارداتی در استان را یادآور شد و تصریح کرد: با ذخیره‌سازی مناسب این ۲ کالای اساسی و پر مصرف در استان، امسال تا پایان سال هیچ کمبودی در توزیع برنج، گوشت منجمد و شکر وجود ندارد.

به گفته وی، گشت‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت در طول سال فعال است و در بررسی‌های انجام شده مشخص شد در ذخیره و انبار کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و قیمت ارزاق عمومی نیز به صورت کامل کنترل می‌شود.

شایان ذکر است:۱۶۶ اتحادیه، ۹ اتاق اصناف و بیش از ۳۳هزار واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری فعال است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید