Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز و مرغ در شهرستان گرمی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی گفت: شهرستان گرمی به دلیل دارا بودن آب و هوای مساعد و خاک حاصلخیز یکی ازمناطق عمده کشاورزی و دامپروری استان بوده و شغل اصلی مردم آن کشاورزی و دامداری می باشد .

تولید سالانه بیش از 4 هزار تن گوشت قرمز و مرغ در شهرستان گرمی

به گزارش خبرنگار ایانا در اردبیل، امیر بدرزاده در ادامه خنان خود افزود: این شهرستان از لحاظ دامپروری بسیار حائز اهمیت بوده و با دارا بودن مراتع مناسب و پس چرا مزارع قراوان پتانسیل بالایی از نظر دامپروری داشته و انواع دام مانند گاو ، گوسفند و بز ، گاومیش ، اسب و شتر مرغ در این بستر  پرورش داده می شود

وی تصریح کرد: دامداری در این شهرستان نقش بسیار موثری در اقتصاد منطقه ایفا می نماید . بر اساس آمار موجود تعداد بهره بردار دامی شهرستان 8539 نفر می باشد و در سال گذشته این شهرستان دارای 150 راس گاو و گوساله اصیل، 9660 راس گاو و گوساله دورگ، 31229 راس گاو و گوساله بومی، 4608 راس گاومیش، 141 هزارو 859 راس گوسفند و بره، 25 هزارو 229 راس بز و بزغاله و 1147 راس تک سمیان بوده است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی در خصوص میزان تولیدات دامی این شهرستان افزود: در سال گذشته 3205 تن گوشت قرمز 1099 تن گوشت مرغ، 1105 تن تخم مرغ، 228757 تن شیر، 98 تن عسل و 288 تن پشم در این شهرستان تولید شد این میزان تولید نسبت به سالهای گذشته، با افزایش تعداد واحد های پرورش دام سبک و سنگین و راه اندازی واحد های نیمه راکد و غیر فعال در حال افزایش است .

این مقام مسئول افزود: این شهرستان دارای 3 واحد پرورش گاو شیری به ظرفیت 225 راس ، پروار بندی گوساله به تعداد 54 واحد به ظرفیت 8835 راس  ، پرواربندی بره به تعداد 2 واحد به ظرفیت 540 راس ، مرغداری گوشتی به تعداد 11 واحد به ظر فیت 185 هزارو 700 قطعه ، مرغداری تخمگذار به تعداد 3 واحد به ظرفیت 92 هزار قطعه ، پرورش بوقلمون به تعداد 1 واحد به ظرفیت 5 تن در روز می باشد .

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید