Iranian Agriculture News Agency

احسان عبدی پور فیلمساز بوشهری:

تنزل ارزش ریال، «زمان طلایی» جذب توریست است

هفته فرهنگی ای با عناوین «شبهای هنر پارس» و «ازبوشهر تا بمبئی» این روزها در شهر بمبئی هند به همت هنرمندان بوشهری در حال برگزاری است. اکران فیلمهای کوتاه و بلند سینمای بوشهر، نشست با سینماگران و تهیه کنندگان سینما، اجرای مشترک موسیقی توسط گروه موسیقی لیان به سرپرستی محسن شریفیان و نوازندگانی از کشور هند، سخنرانی ایرج صغیری از کارگردانان برجسته تئاتر و نویسنده ادبیات داستانی و نمایشگاه عکس، اجزای اصلی این هفته فرهنگی است که از هفتم تا یازدهم سپتامبر در شهر بمبئی هند حال برگزاری است.

 تنزل ارزش ریال، «زمان طلایی» جذب توریست است

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی پروژه،این رویداد فرهنگی که در ادامه برنامه سال گذشته در بوشهر که با عنوان «کوچه فستیوال» برگزار شد، عنوان کلی «کوچه کالچر» را به انتخاب احسان عبدی پور، کارگردان سینما برخود دارد و «شبهای هنر پارس» و «ازبوشهر تا بمبئی» عناوین این رویداد در سفر هند هستند. دو شهر بوشهر و بمبئی در حوزه ارتباطات فرهنگی تاریخچه قابل ملاحظهای را تا به امروز رقم زدهاند و تاثیرپذیری بسیاری در حوزههای فرهنگی و هنری از یکدیگر داشتهاند. 

هنرمندان و روسای بنگاههای فرهنگی و گردشگری تا به امروز مدعوین این مراسم بودهاند. برخلاف اجراهای دیگر گروههای موسیقی ایرانی در خارج از کشور که اغلب مخاطبان ایرانی را جذب میکنند، در این رویداد فرهنگی خودجوش و غیرانتفاعی که به همت هنرمندان بوشهری در حال برگزاری است، ایرانیان مقیم خارج از کشور بخش بسیار اندکی از مخاطبان را تشکیل میدهند و این رویداد فرهنگی با اقبال گسترده هنردوستان هندی روبرو شده است. 

احسان عبدی پور فیلمساز بوشهری که یکی از هنرمندان حاضر در این رویداد است، درباره انتخاب عنوان «کوچه کالچر» میگوید: «ذات این انتخاب به ذات حرکت ما مرتبط است. این حرکت هنری اتفاقی است که دلیل وجودی و جایگاهش را از تودهی مردم  که ساکنین کوچههای شهر هستند، میگیرد. نوع شیک، جدا و منفعل هنر نیست. سال گذشته نیز برنامهای تحت عنوان «کوچه فستیوال» برای موسیقی برگزار کردیم که محل برگزاری اش در کوچه های شهر بوشهر بود.گرچه در این رویداد تا حدودی از حمایت مالی شهرداری بوشهر برخوردار بودیم، اما بسیاری از دوستان من با هزینه شخصیشان آمدهاند و نکته دیگر اینکه هیچکس دستمزدی دریافت نکرده است. حتی یک نفر مثل محسن شریفیان اجرای کانادایش را محدود کرد تا «کوچه کالچر» به سرانجام برسد. ما فکر کردیم وقتی در گذشته ها، هیچ وسیله ارتباطی وجود نداشته، دو شهر بوشهر و بمبئی ارتباطات اقتصادی و فرهنگی بسیاری داشتهاند؛ به عنوان مثال فردی مانند تاگور به بوشهر آمد، چرا در عصر وسایل ارتباطی و تکنولوژیکی این ارتباطات ارزشمند فرهنگی و اقتصادی ناپیدا شده اند.  به نظرم ملتها خودشان بهتر از دولتها میتوانند مسائل را حل کنند. این اوضاع بد اقتصادی و تنزل ارزش ریال، هزار بدی دارد، ولی یکی از خوبیهای محدودش این است که گلدِن تایمِ جذب گردشگر و توریست است». 

این رویداد فرهنگی روز یازدهم سپتامبر به پایان خواهد رسید.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید