Iranian Agriculture News Agency

رییس هیات نمایندگان کمیسیون کشاورزی و مرکز سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا:

اطمینان می‌دهیم، اروپا در کنار ایران خواهد ماند

بخش سرمایه‌گذاری اروپا آماده است، خدمات مالی به ایران ارایه دهد

ایانا-کشاورزی: بخش سرمایه‌گذرای اروپا آماده است، خدمات مالی به ایران ارایه دهد و در این راستا ما اخیرا برخی تغییرات را در سیاست‌های یکی از بانک‌ها برای تسهیل ارایه وام به ایران ایجاد کرده‌ایم و ما می‌خواهیم مطمین شویم این بانک می‌تواند تسهیلات بیشتری ارایه دهد.

اطمینان می‌دهیم، اروپا در کنار ایران خواهد ماند

رییس هیات نمایندگان کمیسیون کشاورزی، تجارت، بهداشت و مرکز سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا، در سومین نشست همکاری‌های مشترک ایران و این کمیسیون، اعلام کرد: علی رغم خروج آمریکا از برجام، ما اطمینان می‌دهیم که اتحادیه اروپا همچنان در کنار ایران خواهد ماند.

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، جان کلارک که سمت مدیریت امور بین الملل کمیسیون کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا را نیز بر عهده دارد در زمینه روابط بانکی و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ایران اظهار داشت: ارایه تسهیلات بانکی و اعتباری برای گسترش روابط دوستانه با ایران انجام می‌شود، اما پیچیده است و باید روی آن کار کنیم.

او افزود: بخش سرمایه‌گذاری اروپا آماده است، خدمات مالی به ایران ارایه دهد و در این راستا ما اخیرا برخی تغییرات را در سیاست‌های یکی از بانک‌ها برای تسهیل ارایه وام به ایران ایجاد کرده‌ایم و ما می‌خواهیم مطمین شویم این بانک می‌تواند تسهیلات بیشتری ارایه دهد.

کلارک با بیان این که فصل جدیدی میان ایران و اتحادیه اروپا گشوده شده است، تصریح کرد: هدف ما این است که به جلو پیش برویم و برنامه عمل میان ایران و اتحادیه اروپا را پیگیری کنیم و ارتقا دهیم.

او ادامه داد: بخش غذایی ایران منتظر نتایج عملی است و امیدواریم بتوانیم روابط تجاری را گسترش و بر روی اولویت‌های بخش کشاورزی ایران متمرکز شویم.

کلارک اضافه کرد: ما اخبار خوبی برای گسترش همکاری‌های کشاورزی و تجاری با ایران داریم.

او گفت: ما برای توسعه همکاری باید پروژه‌های اولویت دار بخش کشاورزی را شناسایی، بررسی و بر روی آنها مطالعه کنیم و می‌توانیم در اوایل پاییز امسال آنها را مورد بحث بررسی قرار دهیم.

رییس هیات نمایندگان کمیسیون کشاورزی، تجارت، بهداشت و مرکز سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا افزود: فرصت‌های تخصیص سرمایه فراوانی وجود دارد تا به بخش کشاورزی ایران اختصاص داده شود.

او در مورد تجارت ماهی قزل‌آلای ایران نیز گفت: ایران می‌تواند ماهی قزل‌آلا به اتحادیه اروپا صادر کند گرچه روند پایش و کنترل کیفیت همچنان وجود دارد.

کلارک همچنین افزود: به علت کاهش میزان افلاتوکسین از اول ژوییه، اتحادیه اروپا بازرسی ۵ درصدی هر محموله صادراتی کشمش ایران را انجام نمی‌دهد.

او درباره صادرات شترمرغ و گوشت آن به اتحادیه اروپا اظهار داشت: ما دو پرسشنامه برای ایران فرستاده‌ایم که باید به این پرسشنامه پاسخ داده شود.

کلارک همچنین در زمینه درخواست صادرات اسب به این اتحادیه خاطر نشان کرد که از سال ۲۰۰۶ سفارش اسب از ایران نداشته‌ایم و ما باید بدانیم آیا اسب‌های ایران سلامت لازم را برای ورود به اروپا دارند.

او افزود: در صورتی که اسب‌های ایران بیماری نداشته باشند، واردات آن را به کشورهای عضو اتحادیه اروپا تسهیل خواهیم کرد.

رییس هیات نمانیدگان کمیسیون کشاروزی، تجارت بهداشت و مرکز سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا با بیان این که ایران چهل و یکمین کشور و طرف تجاری ما است، گفت: ما می‌خواهیم روابط تجاری مان را در حوزه غذا و محصولات کشاورزی با این کشور افزایش دهیم.

او تصریح کرد: سبد صادراتی محصولات کشاورزی این اتحادیه متنوع است و ما بر روی ارزش افزوده محصولات متمرکز هستیم.

کلارک خاطرنشان کرد: ما به واردات محصولات ارگانیک علاقه‌مندیم و برای این محصولات در بازار اتحادیه اروپا تقاضای زیادی وجود دارد، بنابراین پیشنهاد می‌دهیم در زمینه سیستم تولید محصولات ارگانیک در ایران مطالعه را آغاز کنیم و لازم است استانداردهای ایران به استانداردهای این اتحادیه در حوزه محصولات ارگانیک نزدیک شود.

او درباره مصرف محصولات تراریخته (GMO) نیز اظهار داشت: افکارعمومی در اروپا نسبت به این محصولات که مصرف انسانی دارند، رغبتی ندارد و ایران نشان داده است که محصولاتش GMO نیست که این امر یک مزیت و نکته مثبتی درباره کشاورزی ایران به حساب می‌آید.

کلارک در مورد صادرات گوشت گوسفند و گاو و همچنین روغن زیتون به ایران، خواستار آن شد که قوانین و مقررات و الزامات آن برای اتحادیه اروپا مشخص شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید