قربانی کردن نخل در خور و بیابانک
قربانی کردن نخل رسمی قدیمی است که اهالی شهرستان خوروبیابانک به منظور دستیابی به پنیر نخل انجام میدهند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوروبیابانک گفت: در این رسم کشاورزان ابتدا سرِ درخت را میاندازند و با جدا کردن شاخ و برگ خرما این پنیر را در قلب آن به دست میآورند.
ابوالقاسم جعفری افزود: پنیر خرما طعمی شیرین دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
وی در ادامه گفت: شهرستان خوروبیابانک ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد و ارقام کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی از آن برداشت میشود.
دیدگاه تان را بنویسید