Iranian Agriculture News Agency

با افزایش تقاضا در این فصل روی داد

تولید جهانی بادام افزایش یافت

تولید جهانی بادام در این فصل با 6 درصد افزایش مواجه شد و این موضوع به دلیل افزایش مصرف این ماده غذایی فوق العاده مغذی در محصولات قنادی به عنوان یک غذای آماده، ماده تشکیل دهنده میان وعده ها یا سایر تنقلات در اتحادیه اروپا، چین و هند بوده است.

تولید جهانی بادام افزایش یافت

تولید جهانی بادام در این فصل با 6 درصد افزایش مواجه شد و این موضوع به دلیل افزایش مصرف این ماده غذایی فوق العاده مغذی در محصولات قنادی به عنوان یک غذای آماده، ماده تشکیل دهنده میان وعده ها یا سایر تنقلات در اتحادیه اروپا، چین و هند بوده است.

به گزارش ایانا از سایت "والنسیا فروتس"، بر اساس آخرین برآوردهای موجود از اداره کشاورزی ایالات متحده ، برداشت جهانی این محصول در فصل جاری به 1.3 میلیون تن رسیده و با 6 درصد افزایش در حجم در سال 2016/17 به ثبت رسیده است و انتظار می رود این میزان حجم بادام، تقاضای رو به رشدمصرف این میوه خشک را برآورده کند. این درحالی است که تقاضا برای آن 1.2 میلیون تن در فصل جاری و 4 درصد بیشتر در فصل گذشته است.

همچنین پیش بینی وزارت کشاورزی امریکا، از کاهش تولید که عمدتا مربوط به کالیفرنیاست، حکایت دارد به طوری که انتظار می رود از 1.21 میلیون تن در ماه اوت به یک میلیون تن کاهش یابد و این مساله به دلیل کاهش عملکرد گلدهی بوده و از سویی به فاکتورهای آب و هوایی نسبت داده شده است.

این درحالی است که تولید بادام در اتحادیه اروپا به 103 هزار تن رسیده ، به طوری که 13 درصد بیشتر از سال 2016/17 و به دلیل افزایش تولید در اسپانیا بوده، از سوی دیگر، میزان حجم در ایتالیا مشابه مقدار فصل قبل برآورد شده است.


José María Alcácera ، عضو سازمان کشاورزی Asaja (انجمن کشاورزان جوان اسپانیا )، دو هفته پیش در بیانیه ای به Efeagro (1)، ارقام را در اداره ملی میوه خشک و آجیل (2)، نشان داد که با تخمین تولید 52،000 یا 53،000 تن بذر بادام روی داده است، به طوری که داده های خروجی اولیه برای فصل گذشته ، که در ماه ژوئن نشان داد، میزان برداشت اسپانیا 56،513 تن و 23.21 درصد بیشتر از سال 2016 بوده است.

همچنین وزارت کشاورزی امریکا، محموله های بادام کالیفرنیا به اتحادیه اروپا و اسپانیا، که وارد کننده اصلی است، را متوقف نمی کند، به طوری که افزایش 3 درصدی و بیش از 300،000 تن خواهد بود. این موضوع به دلیل تقاضای صنعت اروپاییان است که به تولید مواد غذایی، تنقلات و یا میان وعده و شیرینی سازی اختصاص یافته است.

در عین حال، استرالیا، سومین تولید کننده ، با 90،000 تن در فصل گذشته و 10درصد بیشتر از فصل گذشته بوده است.

این گزارش همچنین نشان می دهد افزایش میزان بادام کالیفرنیا که توسط چین (100،000 تن) و هند (95،000 تن) وارد شده ، بیش از رقم ثبت شده در فصل گذشته و به ترتیب 7 و 8 درصد بوده و این افزایش به دلیل تقاضای افراد برای خوردن مواد غذایی، نوشیدنی ها و تنقلات سالم روی داده است.

این درحالی است که با توجه به تولید مغزها در جهان، اداره کشاورزی ایالات متحده انتظار دارد که تولید به 2.1 میلیون تن کاهش یابد؛ یک میلیون تن مربوط به چین (-6 درصد) ، 590،000 تن در ایالات متحده امریکا (-5 درصد)؛ 120،000 در شیلی (+ 2.5 درصد)؛ 115،000 در اتحادیه اروپا (-1.4 درصد)؛ 113،000 مربوط به اوکراین (+ 5 درصد) و 58،000 تن در ترکیه (-5 درصد).

گفتنی است، وزارت کشاورزی امریکا، اطلاعات مربوط به پسته را برای اولین بار در گزارش خود در مورد آجیل آورده است، اما تنها مربوط به فصل 2016/17 (777000 تن، + 50 درصد) و بدون تخمین برای 2017/18 است. ایالات متحده بزرگترین تولید کننده پسته است (407،000 تن)، و پس از آن ترکیه (155،000 تن)، ایران (153،000 تن)، چین (116،000 تن) و اتحادیه اروپا (89،000 تن) قرار دارند.

ترجمه: فرحناز سپهری

پی نوشت:

1- شرکت متعلق به Agencia EFE (خبرگزاری بین المللی اسپانیا) یک آژانس اطلاع رسانی کشاورزی و غذا است که هدف آن تهیه اخبار و گزارش های مربوط به بخش کشاورزی و مواد غذایی است و درمادرید قرار دارد.

2- National Board for Dry Fruits and Nuts

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید